F
29 Mar 2026, 14:00#1
selamlar arkadaşlar, acil yardımınıza ihtiyacım var. evde airfel bst 50 model su ısıtıcımız var, 3 yıldır kullanıyoduk hiç sorun çıkmamıştı. bu sabah duş alıcam dedim, su buz gibi. termostatı 60 dereceye getirdim, kontrol lambasını açtım ama hiç ışık yanmıyor. akşama kadar bekledim gene aynı, su hiç ısınmadı.
elektrik geliyor çünkü fişe diğer cihazları taktığımda çalışıyo. ama bu su ısıtıcı sanki hiç elektrik almıyomuş gibi. üzerindeki gösterge ışığı da yanmıyor, hiçbir ses gelmiyor.
evin elektrikçisi arkadaş baktı, sigorta da sağlam diyo. priz de sorunsuz. demek ki makinenin kendisinde sorun var. warranty süresi de geçmiş tabii, şimdi ne yapıcaz bilmiyorum.
servise götürsem kaça mal olur acaba? yoksa kendi elimle bi şeyler yapabilir miyim? çok acil durumda kaldık, evde sıcak su yok. komşudan su taşıyoruz şu an.
bi de şunu merak ediyorum, bu tür arızalar genelde neden oluyo? rezistans mı yanıyo, yoksa başka bi parça mı bozuluyo? hiç anlam veremiyorum çünkü dün akşam gayet normal çalışıyodu.
kimde bu marka varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? airfel kaliteli marka sanıyodum ama 3 yılda bozulur mu ya. eyvallah yardımcı olabilecek var mı aralarında?
elektrik geliyor çünkü fişe diğer cihazları taktığımda çalışıyo. ama bu su ısıtıcı sanki hiç elektrik almıyomuş gibi. üzerindeki gösterge ışığı da yanmıyor, hiçbir ses gelmiyor.
evin elektrikçisi arkadaş baktı, sigorta da sağlam diyo. priz de sorunsuz. demek ki makinenin kendisinde sorun var. warranty süresi de geçmiş tabii, şimdi ne yapıcaz bilmiyorum.
servise götürsem kaça mal olur acaba? yoksa kendi elimle bi şeyler yapabilir miyim? çok acil durumda kaldık, evde sıcak su yok. komşudan su taşıyoruz şu an.
bi de şunu merak ediyorum, bu tür arızalar genelde neden oluyo? rezistans mı yanıyo, yoksa başka bi parça mı bozuluyo? hiç anlam veremiyorum çünkü dün akşam gayet normal çalışıyodu.
kimde bu marka varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? airfel kaliteli marka sanıyodum ama 3 yılda bozulur mu ya. eyvallah yardımcı olabilecek var mı aralarında?
selamlar arkadaşlar, acil yardımınıza ihtiyacım var. evde airfel bst 50 model su ısıtıcımız var, 3 yıldır kullanıyoduk hiç sorun çıkmamıştı. bu sabah duş alıcam dedim, su buz gibi. termostatı 60 dereceye getirdim, kontrol lambasını açtım ama hiç ışık yanmıyor. akşama kadar bekledim gene aynı, su hiç ısınmadı. elektrik geliyor çünkü fişe diğer cihazları taktığımda çalışıyo. ama bu su ısıtıcı sanki hiç elektrik almıyomuş gibi. üzerindeki gösterge ışığı da yanmıyor, hiçbir ses gelmiyor. evin elektrikçisi arkadaş baktı, sigorta da sağlam diyo. priz de sorunsuz. demek ki makinenin kendisinde sorun var. warranty süresi de geçmiş tabii, şimdi ne yapıcaz bilmiyorum. servise götürsem kaça mal olur acaba? yoksa kendi elimle bi şeyler yapabilir miyim? çok acil durumda kaldık, evde sıcak su yok. komşudan su taşıyoruz şu an. bi de şunu merak ediyorum, bu tür arızalar genelde neden oluyo? rezistans mı yanıyo, yoksa başka bi parça mı bozuluyo? hiç anlam veremiyorum çünkü dün akşam gayet normal çalışıyodu. kimde bu marka varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? airfel kaliteli marka sanıyodum ama 3 yılda bozulur mu ya. eyvallah yardımcı olabilecek var mı aralarında?