S
29 Mar 2026, 17:38#1
Hayırlı günler,
Ben bu işlerden hiç anlamıyorum ama napalım, bi yerlere yazıp sormalı insan. Airfel Premix 24 HF kombimiz var, 3 sene önce aldık. Son bi aydır garip şeyler oluyor, basınç göstergesi sürekli düşüyor. Sabah bakıyorum 1.5-2 bar civarında, akşam eve geldiğimde 0.5'e kadar düşmüş oluyor. Kombinin altında su lekesi falan görmüyorum ama bir yerlerden kaçırıyo herhalde.
Eşim "belki petek vanalarını kapattık da ondandır" dedi ama hiçbir vanaya dokunmadık ki. Geçen hafta komşu Mehmet abi baktı, dedi ki "kombinın altını kontrol et, su damlaması var mı" diye. Yok yani, kuru kuru her yer. Ama basınç düşmeye devam ediyor.
En kötüsü şu, basınç düşünce kombi çalışmıyor tabii. Sabah banyo yaparken birden soğuk su geliyor, koşup kombiye bakıyorum basınç sıfırda. Ne yapacağımı bilmiyorum, kendi kendime basınç ekleyip duruyorum ama bu böyle olmaz ki. Her gün mi eklicem?
Kombi garantisi bitti, servisi arayıp sorayım dedim ama işi uzatacaklar, para da isteyecekler. Belki sizden biri benzer durum yaşamıştır, ne yapmam lazım? Ciddi bi arıza mı bu yoksa basit bi şey mi? Kışa girerken böyle sorunlar hiç iyi değil. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu arada kombinin çalışması normal, ısıtıyor da güzel ama işte bu basınç meselesi kafayı yedirtti bana.
Ben bu işlerden hiç anlamıyorum ama napalım, bi yerlere yazıp sormalı insan. Airfel Premix 24 HF kombimiz var, 3 sene önce aldık. Son bi aydır garip şeyler oluyor, basınç göstergesi sürekli düşüyor. Sabah bakıyorum 1.5-2 bar civarında, akşam eve geldiğimde 0.5'e kadar düşmüş oluyor. Kombinin altında su lekesi falan görmüyorum ama bir yerlerden kaçırıyo herhalde.
Eşim "belki petek vanalarını kapattık da ondandır" dedi ama hiçbir vanaya dokunmadık ki. Geçen hafta komşu Mehmet abi baktı, dedi ki "kombinın altını kontrol et, su damlaması var mı" diye. Yok yani, kuru kuru her yer. Ama basınç düşmeye devam ediyor.
En kötüsü şu, basınç düşünce kombi çalışmıyor tabii. Sabah banyo yaparken birden soğuk su geliyor, koşup kombiye bakıyorum basınç sıfırda. Ne yapacağımı bilmiyorum, kendi kendime basınç ekleyip duruyorum ama bu böyle olmaz ki. Her gün mi eklicem?
Kombi garantisi bitti, servisi arayıp sorayım dedim ama işi uzatacaklar, para da isteyecekler. Belki sizden biri benzer durum yaşamıştır, ne yapmam lazım? Ciddi bi arıza mı bu yoksa basit bi şey mi? Kışa girerken böyle sorunlar hiç iyi değil. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu arada kombinin çalışması normal, ısıtıyor da güzel ama işte bu basınç meselesi kafayı yedirtti bana.
Hayırlı günler, Ben bu işlerden hiç anlamıyorum ama napalım, bi yerlere yazıp sormalı insan. Airfel Premix 24 HF kombimiz var, 3 sene önce aldık. Son bi aydır garip şeyler oluyor, basınç göstergesi sürekli düşüyor. Sabah bakıyorum 1.5-2 bar civarında, akşam eve geldiğimde 0.5'e kadar düşmüş oluyor. Kombinin altında su lekesi falan görmüyorum ama bir yerlerden kaçırıyo herhalde. Eşim "belki petek vanalarını kapattık da ondandır" dedi ama hiçbir vanaya dokunmadık ki. Geçen hafta komşu Mehmet abi baktı, dedi ki "kombinın altını kontrol et, su damlaması var mı" diye. Yok yani, kuru kuru her yer. Ama basınç düşmeye devam ediyor. En kötüsü şu, basınç düşünce kombi çalışmıyor tabii. Sabah banyo yaparken birden soğuk su geliyor, koşup kombiye bakıyorum basınç sıfırda. Ne yapacağımı bilmiyorum, kendi kendime basınç ekleyip duruyorum ama bu böyle olmaz ki. Her gün mi eklicem? Kombi garantisi bitti, servisi arayıp sorayım dedim ama işi uzatacaklar, para da isteyecekler. Belki sizden biri benzer durum yaşamıştır, ne yapmam lazım? Ciddi bi arıza mı bu yoksa basit bi şey mi? Kışa girerken böyle sorunlar hiç iyi değil. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu arada kombinin çalışması normal, ısıtıyor da güzel ama işte bu basınç meselesi kafayı yedirtti bana.