S
29 Mar 2026, 15:11#1
arkadaşlar acil yardım lazım, beko fırınım 3 gündür hiç ısınmıyor. BIM 25301 XMS model, yaklaşık 2.5 sene önce aldık. önceden hiç sorun çıkarmadı, gayet güzel pişirirdi her şeyi.
geçen perşembe akşam pizza yapmaya kalkıştım, fırını 200 dereceye ayarladım ama 1 saat bekledim hiçbir ısınma yok. termometre koydum içine, 25-30 derece falan gösteriyordu sadece. lambaları yanıyor, tuşlara basınca bip sesi geliyor, ekranda derece gösterimi var ama hiç ısıtmıyor.
fanı çalışıyor gibi ses geliyor, üst ızgara ve alt ızgara programlarını denedim ikisinde de aynı. turbo moduna aldım yine bir şey olmadı. düğmeleri sıfırladım, fişi çektim 1 gece bekledim, sabah taktım gene aynı. kapağı açık bırakıp baktım rezistanslar kırmızı olmuyor hiç.
evin diğer elektronik eşyaları normal çalışıyor, sigorta da atmadı. komşuda elektrikçi vardı ona sordum, fiş ve prizde sorun yok dedi. ama fırın hiç ısınmıyor işte.
bu durumda ne yapabilirim acaba? rezistans mı yanmış, yoksa başka bir sorun mu? tamiri çok pahalı olur mu? yeni almak mı daha mantıklı? valla çok canım sıkıldı, bugün misafir var kek yapmak istiyordum ama yapamadım.
tecrübeli arkadaşlar varsa yardımcı olur musunuz, neye bakmalıyım veya servisi arasam direkt mi götüreyim?
geçen perşembe akşam pizza yapmaya kalkıştım, fırını 200 dereceye ayarladım ama 1 saat bekledim hiçbir ısınma yok. termometre koydum içine, 25-30 derece falan gösteriyordu sadece. lambaları yanıyor, tuşlara basınca bip sesi geliyor, ekranda derece gösterimi var ama hiç ısıtmıyor.
fanı çalışıyor gibi ses geliyor, üst ızgara ve alt ızgara programlarını denedim ikisinde de aynı. turbo moduna aldım yine bir şey olmadı. düğmeleri sıfırladım, fişi çektim 1 gece bekledim, sabah taktım gene aynı. kapağı açık bırakıp baktım rezistanslar kırmızı olmuyor hiç.
evin diğer elektronik eşyaları normal çalışıyor, sigorta da atmadı. komşuda elektrikçi vardı ona sordum, fiş ve prizde sorun yok dedi. ama fırın hiç ısınmıyor işte.
bu durumda ne yapabilirim acaba? rezistans mı yanmış, yoksa başka bir sorun mu? tamiri çok pahalı olur mu? yeni almak mı daha mantıklı? valla çok canım sıkıldı, bugün misafir var kek yapmak istiyordum ama yapamadım.
tecrübeli arkadaşlar varsa yardımcı olur musunuz, neye bakmalıyım veya servisi arasam direkt mi götüreyim?
arkadaşlar acil yardım lazım, beko fırınım 3 gündür hiç ısınmıyor. BIM 25301 XMS model, yaklaşık 2.5 sene önce aldık. önceden hiç sorun çıkarmadı, gayet güzel pişirirdi her şeyi. geçen perşembe akşam pizza yapmaya kalkıştım, fırını 200 dereceye ayarladım ama 1 saat bekledim hiçbir ısınma yok. termometre koydum içine, 25-30 derece falan gösteriyordu sadece. lambaları yanıyor, tuşlara basınca bip sesi geliyor, ekranda derece gösterimi var ama hiç ısıtmıyor. fanı çalışıyor gibi ses geliyor, üst ızgara ve alt ızgara programlarını denedim ikisinde de aynı. turbo moduna aldım yine bir şey olmadı. düğmeleri sıfırladım, fişi çektim 1 gece bekledim, sabah taktım gene aynı. kapağı açık bırakıp baktım rezistanslar kırmızı olmuyor hiç. evin diğer elektronik eşyaları normal çalışıyor, sigorta da atmadı. komşuda elektrikçi vardı ona sordum, fiş ve prizde sorun yok dedi. ama fırın hiç ısınmıyor işte. bu durumda ne yapabilirim acaba? rezistans mı yanmış, yoksa başka bir sorun mu? tamiri çok pahalı olur mu? yeni almak mı daha mantıklı? valla çok canım sıkıldı, bugün misafir var kek yapmak istiyordum ama yapamadım. tecrübeli arkadaşlar varsa yardımcı olur musunuz, neye bakmalıyım veya servisi arasam direkt mi götüreyim?